Kadınlarda Saç Ekimi 2017-09-23T22:14:06+03:00

Project Description

en
de

Saç dökülmesi; bayanların sıkça karşılaştığı bir sağlık sorunudur.

Onlarca farklı sebepten kaynaklanan saç dökülmesinin durdurulması için her türlü kozmetik ürüne başvurulur. Saç dökülmesi devam ederse başın üst kısmında açıklık meydana gelir. Eğer saç dökülmesi sonucu başın üst kısmında açıklık meydana gelmişse saç ekimi yaptırmanın zamanı da gelmiş demektir, çünkü saçlar döküldükten sonra kullanılan kozmetik ürünler saç çıkartmaz.

Sadece erkeklere yönelik olduğu düşünülen saç ekimi, kadınlarda da başarılı bir şekilde uygulanabilmektedir. İşlem saç ekiminin olağan seyri ile sürdürülür.

Güçlü saç köklerinden alınan greftler problemli bölgelere transfer edilir, ekilen saçların dökülme problemi olmaz. FUE yöntemiyle uygulanan saç ekiminin en iyi yönü ekilecek saçların kesilmeden de transfer edilebilmesidir yani bayanlarda saç ekimi uygulaması yapılırken saçta herhangi bir kısaltma yapılmaz. Ense bölgesinin üst kısmından bir pencere şeklinde alınan greftlerin yarattığı seyrelme, saç toplandığında dahi gözükmemektedir.

Kadınlarda genellikle dökülmeye değil de, seyrelmeye yönelik bir ekim gerçekleştirildiği için istenilen sıklaşma sağlanmış olunur.


Leave A Comment